No products in the cart.

Touring and Automobile Club of Turkey

Cookie Policy

İstanbul Sanatları Çarsısı olarak, web sitelerimizi ziyaretleriniz sırasında kullanıcı deneyimini ve verimliliği geliştirmek ve güvenliği sağlamak için çerezler, pikseller, gifler gibi bazı teknolojilerden (“çerezler”) kullanmaktayız. Bu teknolojilerin kullanımı öncelikle 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVK Kanunu”) olmak üzere tabi olduğumuz mevzuata uygun şekilde sürdürülmektedir.

İşbu Çerez Politikamız ile internet sitemize erişim sağlayan kullanıcılarımız başta olmak üzere ziyaretçilerimize/kullanıcılarımıza faydalandığımız çerezleri, bu çerezlerin amaçları ile çerezleri nasıl kontrol edebileceğiniz ve çerezlerin kullanımı sırasında elde edilen kişisel verilerin işlenmesi hakkında ilişkin bilgi vermek istiyoruz.

Sitemizde kullandığımız çerezleri her zaman kullanmaktan vazgeçebileceğimizi, işbu çerezlerin çeşitlerini ve özelliklerini değiştirebileceğimiz gibi sitemizde yeni çerezler ekleyebilme ve çerez politikamızı değiştirme hakkımızı açıkça saklı tutarız.

Kullandığımız Çerezler ve Kullanılma Amaçları

Temel Çerezler; sitemizin doğru, kararlı, sağlıklı ve güvenli bir şekilde çalışabilmesi için kullanılan çerezlerdir, örneği sitemizde oturum açan bir kullanıcının farklı sayfaları ziyaret etmesi durumunda tekrardan oturum açmasını gerektirmemesi.

Analiz ve Performans Çerezleri; sitemizin analiz edilmesini ve analizler neticesinde site performansının iyileştirilmesini sağlayan, ziyaretçi ve kullanıcı deneyimini arttıran ve sitemizi daha işlevsel kılmamızı sağlayan çerezlerdir.

Kişiselleştirme Çerezler; sitemizi ziyaret eden kullanıcıların ilgi alanlarının belirlenmesi ve böylelikle kişiyi ilgi duyduğu alanlar ve içeriklerle karşılaştırabilmek için kullanılan çerezlerdir.

V. Çerezleri Nasıl Kontrol Edebilirsiniz?

Çerezlerin kullanılması Web Sitesi'nin daha iyi hizmet ve kullanıcı deneyimi sağlamakla birlikte çerezleri engelleyebilmeniz mümkündür ancak böyle bir durumda site tam olarak işlevini yerine getiremeyebilir veya tüm özelliklerinden yararlanamayabilirsiniz.

Çerezlerin kullanılmasını engellemek için kullandığınız internet tarayıcınızın ayarlarınızı değiştirmeniz gerekmektedir. Bu değişiklikler kullandığınız cihaz ve internet tarayıcısına göre değişiklik göstermektedir. Aşağıda farklı internet tarayıcıları üzerinden çerezlerin kullanılmasını engellemek için hangi adımların izlenmesi gerektiğine ilişkin bilgiler yer almaktadır:

• Internet Explorer

1. Masaüstünü açın ve görev çubuğunda Internet Explorer simgesine dokunun veya tıklayın.

2. Araçlar düğmesine ve İnternet seçenekleri'ne dokunun veya tıklayın.

3. Gizlilik sekmesine dokunun veya tıklayın, ardından tüm tanımlama bilgilerini engellemek için Ayarlar'ın altında bulunan kaydırıcıyı yukarıya hareket ettirin ve Tamam düğmesine dokunun veya tıklayın.

• Microsoft Edge

1. Microsoft Edge tarayıcınızın sağ üst köşesinden üç nokta işareti olan bölüme tıklayın ve Ayarlar bölümüne gelin.

2. Karşınıza gelen yeni pencereden Temizlenecek Öğeleri Seç dedikten sonra karşınıza gelen pencereden temizlemek istediğiniz bölümleri seçin.

3. Burada birçok bölüm bulunmaktadır. İstediğinizi seçerek temizleme işlemine başlayabilirsiniz

• Google Chrome

1. Bilgisayarınızda Chrome'u açın.

2. Sağ üstte Diğer Ayarlar'ı tıklayın.

3. Altta Gelişmiş'i tıklayın.

4. "Gizlilik ve güvenlik"in altında İçerik ayarları'nı tıklayın.

5. Çerezler'i tıklayın.

6. "Tüm çerezler ve site verileri"nin altında Web Sitesi'nin adını arayın.

7. Sitenin sağındaki Kaldır simgesini tıklayın

• Mozilla Firefox

1. Firefox Menü düğmesine tıklayın ve Seçenekler'i seçin.

2. Gizlilik ve Güvenlik panelini seçin ve Geçmiş bölümüne gidin.

3. Firefox ayarını geçmiş için özel ayarları kullansın olarak değiştirin.

4. Çerezleri göster... düğmesine tıklayın. Çerezler penceresi görünecektir.

5. Arama: alanına, çerezlerini silmek istediğiniz sitenin adını yazın. Aramanızla eşleşen çerezler görüntülenecektir.

6. Silmek istediğiniz çerez(ler)i seçip Seçilenleri sil düğmesine tıklayın.

7. Kapat düğmesine tıklayarak Çerezler penceresini kapatın. Sonra da about:preferences sayfasını kapatın

• Safari

1. Safari > Tercihler'i seçin.

2. Gizlilik öğesini tıklayın.

3. Web Sitesi Verilerini tıklayın.

4. Bir veya daha fazla web sitesi seçin ve sonra Sil veya Tümünü Sil'e tıklayın.

Veri Sahibi Olarak Haklarınız

KVK Kanunu’nun 11. maddesi uyarınca veri sahipleri,

Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,

Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,

Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,

Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

KVK Kanunu ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,

Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme

haklarına sahiptir.

Söz konusu haklarınıza ilişkin taleplerinizi tarafımıza iletmeniz halinde başvurularınız en kısa sürede ve en geç 30 (otuz) gün içerisinde değerlendirilerek sonuçlandırılacaktır.

Veri Sahibi, işbu Çerez Politikası’na konu bilgilerinin tam, doğru ve güncel olduğunu, bu bilgilerde herhangi bir değişiklik olması halinde bunları derhal güncelleyeceğini taahhüt eder. Veri Sahibi’nin güncel bilgileri sağlamamış olması halinde Site’nin herhangi bir sorumluluğu olmayacaktır.

Veri Sahibi, herhangi bir kişisel verisinin Site tarafından kullanılamaması ile sonuçlanacak bir talepte bulunması halinde Site’nin işleyişinden tam olarak faydalanamayabileceğini kabul ile bu kapsamda doğacak her türlü sorumluluğun kendisine ait olacağını beyan eder.

©2022 - Istanbul Handicrafts Center - All rights reserved
Tukan Ajans
usergift